HEMINGWAY BAR

Hemingway Bar predstavlja ime iza kojeg stoje noviteti i kvaliteta, ideje kojima dajemo formu i dobar tim koji iste pretvaraju u stvarnost. U biti sve je vrlo jednostavno i lako jer znamo što želimo i ulažemo mnogo truda u razvijanje branda HEMINGWAY BAR. Širenje branda u Hrvatskoj ide uz kvalitetu koju razvijamo preko škole barmena Nekić Barology te kulturom hrane, pića i cigara kao i uz clubbing scenu. Po mnogočemu smo jedinstveni; posebnu pažnju pridajemo edukaciji našeg osoblja, kvaliteti njihove izobrazbe i ophođenju s gostima. Imamo veliki, pažljivo selektiran izbor pića, napitaka, vina cocktaila. Upravo cocktaili su nam fetiš, kreirani magičnim umom i elegantnim prstima jednog od najboljih barmena i mixologa Hrvatske, koji će Vas njegovim višegodišnjim iskustvom i kreativnošću uvesti u šareni svijet COCKTAILA. Uređenje prostora prilagođavamo ugodnom ambijentu s mogućnošću normalne komunikacije među gostima uvijek s naglaskom na kvalitetu usluge. Jedna od vrlo bitnih i nezaobilaznih stavki je svakako glazba kojoj u Hemingway Baru posvećujemo mnogo pažnje jer je ona ujedno i jedan od razloga radi kojeg imamo goste koji nam se uvijek rado vraćaju. Imamo najbolje svjetske izvore, kolekciju baziranu na modernoj clubbing & lounge sceni. Nametnuli smo se našim predanim radom i vjerujemo da je to prepoznatljivo i da izaziva interes i pažnju. Hemingway Bar doživljava svoju ekspanziju na tržištu te se danas sastoji od objekata u Opatiji, Medveji, Zagrebu, Rijeci i Splitu.

Vrijednost robne marke


“Cocktail je poput vrhunskog jela, kompozicija okusa, boja i mirisa koja tek u idealnom skladu svih elemenata priprave postaje nešto više od pukog napitka. Ne pretjerujte u cocktailima već uživajte u svakom gutljaju.” I naravno pijte pametno i odgovorno.

HEMINGWAY BAR

Hemingway bar Opatija


Nakon višemjesečnih radova i priprema, u dijelu opatijske lučice 13.06.2000. godine otvoren je prvi objekt Hemingway Bar franšize, dok su još cocktaili, show i cjelokupna barska ponuda i scena bili u povojima. Danas Hemingway Bar predstavlja ime iza kojeg stoje noviteti i kvaliteta. Prvotne koncepcije bara temeljile su se na dobroj zabavi i usluzi koje je pratio nezaboravni show. I dan danas Hemingway Bar u Opatiji gosti doživljavaju kao party zonu i mjesto gdje ne postoje granice dobre zabave. Kroz godine njegova ponuda je još proširenija a koncepcija poslovanja otvorena je prema organiziranju raznih događanja, eventa i sl. Njegova pozicija na kojoj se nalazi nadasve je zanimljiva tvrtkama koje sa svojim prezentacijama koriste veće eksponate koje mogu izložiti ispred bara, tik uz more. Dvije godine kasnije, objektu na Zertu pridružili smo još jedan koji je napravljen u koncepciji Lounge Bara čija je namjena posvećena ozbiljnijoj publici u opuštenoj i kudikamo tišoj atmosferi. Ovaj bar je jedan od prvih Lounge barova na prostorima Hrvatske.

Hemingway bar Zagreb


U Zagrebu je to bio jedan sasvim novi klub, uređen prema modernim svjetskim standardima, sa pažnjom posvećenom i najmanjim detaljima i ciljem zadovoljavanja gostiju. Ubrzo je postao top mjesto za izlazak ljudi koji često traže vrhunsku uslugu i ponudu te mjesto gdje će moći nesmetano uživati. Uslijedila je organizacija evenata, promocija, partya, domjenaka, press konferencija, pružanje usluga cateringa i sl., što je naravno rezultiralo zadovoljstvom mnogih klijenata od kojih je većina kroz sve ove godine postala stalna. Usavršavanjem u tom području Hemingway Bar usavršio je vještinu organizacije svih evenata, uključujući i najmanjih detalja uz savjetovanje temeljeno na iskustvu. Upravo to je politika Hemingway Bara – pružiti gostima i klijentima maksimalnu uslugu i što raznovrsniju ponudu jer to je jedina formula za dobivanje vjernih gostiju i klijenata.

Hemingway Lounge bar Zagreb


Smješten u srcu grada Zagreba, s čije terase se pruža prekrasan pogled na Hrvatsko Narodno Kazalište, Hemingway Lounge Bar se ubraja u sam vrh ugostiteljske ponude grada i svakako ga morate posjetiti. Iznutra je to moderno dizajniran prostor, čiji ugodan i topao ambijent čini i moderan namještaj, dok mu u večernjim satima samo osvijetljenje daje još jedan dodatan romantičan štih. Osobitu pažnju pridajemo osoblju, kvaliteti njihove izobrazbe i ophođenju s gostima kao i svim detaljima prilikom organizacije partya ili eventa. Poseban naglasak dajemo na ponudu iz koje naročito izdvajamo Doručak & Brunch, Coffee 2 Go, organiziranje meeting pointa za poslovne ljude a sve uz želju da našim gostima pružimo vrhunsku uslugu u skladu s visokim svjetskim standardima. I stoga Vas pozivamo da dođete, ugodno se smjestite i opustite uz dobru glazbu, popijete koji cocktail iz naše bogate ponude i uživate u ugodnom i romantičnom ozračju Hemingway Lounge Bara.

Hemingway bar Split


Lokacija Hemingway Bara Split tik je uz more, sa prekrasnim pogledom na sjevernu stranu Marjana i Kaštelanski zaljev. Za unutrašnji prostorom veličine 500m2 te ljetnom terasom veličine 1500m2 Hemingway bar u mogućnosti je ugostiti velik broj ljudi, što ga automatski čini primamljivim za nastupe poznatih svjetskih DJ-a i organiziranje raznoraznih evenata za velike skupine ljudi. Osobita pažnja posvećena je osoblju, kvaliteti njihove izborazbe i ophođenju s gostima. U posebno osposobljenom timu Hemingway Bara poznati su hrvatski barmeni, profesionalci kojima je u prvom redu pružiti gostima vrhunsku uslugu u skladu sa visokim svjetskim standardima. Velika se pažnja pridaje i detaljima prilikom organizacije svakog partya i eventa kako bi gosti u potpunosti uživali i kako bi se na kraju postigao konačan cilj Hemingway Bara, a to je naravno stvaranje posebnog doživljaja gostima. U vrlo kratkom razdoblju postojanja Hemingway Bara Split u njemu su gostovala poznata svjetska DJ imena poput Andrea T. Mendoze, Denis The Menice-a, Paule P. Cay, DJ Paulette, Milk&Sugar i naravno glazbeni direktor Hemingway Barova – Joe2Shine, što je splitska publika dočekala sa oduševljenjem jer je dobila novo mjesto u gradu koje nudi nešto sasvim novo. U ponudi se nalazi velik, pažljivo selektiran izbor pića, napitaka, vina.

Hemingway Medveja beach


Slijedeći uspješnu priču, stručni tim Hemingway Bara odlučio je proširiti svoje i do sada široko ugostiteljsko iskustvo te je u svoje ruke preuzeo koncesiju plaže Medveja nadomak Opatije na 10 godina. Plaža koja je iz davnina poznata pod nazivom « Kraljica plaža », prostire se na 45.000 m2 od čega kopneni dio plaže zauzima 13.500 m2 a morski dio predviđen za kupanje i sportove te zabavu na vodi veći je od 31.000 m2. Plažu je do sada posjećivalo oko 3000 gostiju dnevno a stručni tim iz Hemingway Bara očekuje da će se svake godine taj broj dnevno povećavati. Temelj rasta osim dosadašnjeg Hemingway Bara Medveja poznatog po svojoj kvaliteti, su novi sadržaji koji su se uveli već od predsezone 2008. godine kao što su : Restoran a la carte, VIP lounge zona, Self-service restoran, te mnoštvo rekreativnog i zabavnog sadržaja od kojih ističemo vodene sportove, Aqua park te poseban kutak plaže uređen za zabavu naših najmlađih posjetitelja. Posebno smo ponosni na naš tim dizajnera, koji su osmislili cjelokupni novi izgled plaže Medveja u skladu sa njezinim kraljevskim nadimkom. Plaža je opremljena najkvalitetnijim ležaljkama, stolicama te ostalom infrastrukturom za plažu kao i najmodernijom i sofisticiranom tehničkom opremom (razglas, rasvjeta, plazme). Nakon intervencije tima dizajnera Hemingway Bar-a, pod vodstvom Martin Pohla, plaža je konačno spremna za VIP tretman gostiju kakav « Kraljica plaža » oduvijek zaslužuje.

HEMINGWAY BAR

Nedavni razvoj


Rad Hemingway Bara temelji se na stalnom traženju nečeg novog, sam pristup temelji se na iskustvu, novim pristupima i konceptu otvorenosti. Otišli smo korak dalje sa željom da sve to objedinimo u još jednu cjelinu. Kroz razvijanje know how-a za Medveju Hemingway je razvio I utemeljio nove standarde za ugostiteljsko turističko poslovanje na plažama. Uz sve to svakodnevno razvija nove brandove barova koji u svom sastavu I ponudi nude hranu.